luni, 2 iunie 2008

Comentariu la postu' lui Arhi

Redau aici comentariul la un articol de pe blogul lui Arhi

Arhi, m-ai convins! Scoala ta este praf! Sa inteleg ca v-au suparat atat de tare chelneritele asa zis urate, incat ati decis “sa serviti o bere”, in loc sa stai la masa si sa savurezi o bautura. E lucru bun ca practici si meserii liberale, iar munca de chelner e la fel de onorabila ca oricare alta. Apropos, arhi garcon, as bea o bere. Sa fie rece, si fii rapid!
Cat despre “ne facem inspiratie”, cred ca e de la prea multa bere, sau e prea devreme pentru unii neuroni! Probabil ca vroiati sa cautati surse de inspiratie, sau ai vrut sa spui “ne facem pulbere” si a iesit altceva?
Nu e nimic grav, se mai intampla. Sunt sigur ca “cine mai sunteti constanteni” vor participa constiinciosi la cursurile tale de manele, intensiv. Asa ca, ce sa spun, elucubreaza in continuare!
Nu pot decat sa sper ca vei avea ambitia sa diferentiezi licentele poetice de erorile crase, avand in vedere ca poti fi un model pt multa lume. Lasa-i pe guta, pustiu si alte somitati sa predea capitolul analfabetism, anagramare si incoerenta in exprimare!

Al tau cititor,
Adi

P.S. Cred ca era mai bine daca urmai indemnul interlocutorului si editai nitel materialul! Ce spui?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu